Termeni si conditii utilizare site

Data ultimei actualizari 5 Martie 2015

Dumneavoastra prin accesarea si navigarea pe site-ul BESC.RO admiteti ca ati citit si acceptat implicit termenii si conditiile obligatorii care sunt prezentate mai jos:

Daca nu sunteti de acord cu urmatoarele termene si conditii incetati sa mai accesati site-ul BESC.RO.

BESC.RO prezinta pe site oferte, reduceri de pret sau alte actiuni promotionale oferite de site-uri terte in formatul poza + text continand oferta + perioada de valabilitate a ofertei. In unele cazuri poate fi gasit si un link catre site-ul care a postat oferta. Puteti folosi aceste linkuri doar daca doriti pe raspunderea dumneavoastra.

Oricine poate trimite o oferta, dar aceasta va fi postata pe site doar dupa o verificare de catre un operator BESC.ro

BESC.RO nu este responsabil cu continutul si acuratetea datelor prezentate in oferte si nici nu verifica daca persoanele care trimit aceste oferte sunt mandatate sau indreptatite sa trimita oferte in numele magazinelor respective.

Continutul site-ului este pur informativ si BESC.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru daune directe sau indirecte aparute in urma utilizarii site-ului, in orice moment poat aparea neconcordante intre continutul de pe site-ul BESC.RO si ofertele de pe site-urile terte.

BESC.RO nu colecteaza si nu foloseste date cu caracter personal ale utilizatorilor. Nu garantam functionarea non-stop a site-ului si a serverelor pe care acesta este gazduit. Nu garantam primirea mesajelor de tip email trimise catre BESC.RO.

In cazul in care un magazin online doreste sa nu mai fie promovat, toate ofertele acestuia vor fi sterse din baza noastra de date in urma unei notificari prin email oficial catre BESC.RO.

Termenele si conditiile de fata pot fi modificate in orice moment fara notificarea utilizatorilor, asa ca va rugam sa consultati cat se poate de des aceasta pagina.